Zomer ZitZakken – Lounger ideaal voor op de stand of zwembad

Ontspannen tijdens een mooie zomeravond op het water, maar uw luchtbed is geen succes na al die stabiliteitsstrijden en uiteindelijk gaat deze ook nog eens lek! Slack heeft de oplossing de Amphibious Lounger, gevuld met EPS parels. Stabiliteitsproblemen en lekkages zijn verleden tijd ! Ontspannen op en aan het water zonder zorgen is vanaf nu mogelijk met dit drijvende loungemeubel.

Zitzak Lounger

Zitzak Lounger zwart

Zitzak Lounger is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren zie afbeeldingen hieronder. Slack Lifestyle zijn zitzakken speciaal ontworpen voor buiten op de strand of zwembad. Design zitzak in de vorm van een lounge ligbed. Niet recht op zitten, maar heerlijk onderuitgezakt loungen in uw eigen tuin. Wat het unieke is aan de Loungers is dat ze drijvend vermogen op het water hebben. Leverbaar in 4 kleuren.

Haal met Slack het ultieme loungegevoel van de Beachclub naar uw tuin. Of u kun het ook als glij object voor in de wintersport gebruiken. De Slack Lounger is gemaakt van nylon, en gevuld met eersteklas kwaliteit EPS polystyreen balletjes, die voor optimaal zitcomfort zorgen.

Specificaties:
– Sneldrogend materiaal
– Ingebouwde bevestigingsring voor aan boot of waterkant
– Handvaten
– Welgevormd zitcomfort
– Duurzaam drijvend vermogen
– Dubbele veiligheidsrits
– Vulling van EPS polystyreen balletjes

Afmetingen:
Hoogte: 73 cm
Breedte: 102 cm
Lengte: 116 cm

Materiaal:
Buiten stof: Nylon
Binnen vulling: EPS polystyreen balletjes

Meer producten van het merk Slack Lifestyle

Zitzak Lounger zwart

zitzak lounger zwart

Zitzak Lounger pink

zitzak lounger pink

Zitzak Lounger wit

zitzak lounger wit

Zitzak Lounger grijs

zitzak lounger grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>